PREPARATIES VOOR JE SPORTIEVE BMW OF MINI

Je hebt een BMW, en dan met name geprepareerde E21, E30, E36, E46, E28, E34 of Z3, en wilt hier onderhoud, reparatie of aanpassingen aan laten uitvoeren. Wat kunnen we dan voor je doen? Op deze pagina's hebben we het met name over aanpassingen voor de niet standaard straat-auto's en de circuit-auto's. De andere auto-bezitters kunnen op de pagina Autoservice lezen wat we allemaal kunnen doen.

Aan al de bovenstaande typen kun je onderhoud laten uitvoeren. Je auto wordt volgens BMW specificatie onderhouden, met originele of gelijkwaardige onderdelen. Alleen beduidend gunstiger geprijsd dan bij de dealer of menige andere vakgarage. Waarom? Omdat we niets anders doen dan aan deze auto’s sleutelen. We weten hoe het zit, kennen de de weg, hebben het gereedschap en de onderdelen. Nieuw of gebruikt, er kan voor gezorgd worden.

Daarnaast weten we de zwakke plekkan van deze auto's als geen ander. Bij het extra sportieve gebruik hoort ook een iets andere inspectie van de onderdelen. Denk daarbij aan zwaarder belaste delen als koeling, remmen, aandrijving en banden.

Of je motor nu een probleem heeft of dat je er aan getuned wilt hebben, we kunnen er voor zorgen. Heb je een kapotte waterpomp, uitgelopen lagers of een gescheurde cilinderkop: we fixen het voor je. Snel, vakkundig en scherp geprijsd. Voor de bovengenoemde BMW series hebben we veel onderdelen op voorraad en kunnen zodoende effectief repareren of aanpassen.

Lees eens op de andere pagina's of hier bij zit wat je zoekt: aanpassingen aan onderstel, een preparatie van je motor, een ander of aangepast differentieel, verbeterde remmen of veiligheids toevoegingen aan de carosserie.

Iedere auto heeft van tijd tot tijd onderhoud of service nodig. De nieuwere auto’s gaan over het algemeen naar de dealer, de overige auto’s naar de vakgarage in de buurt, voor sommige zaken naar de fastfitters of het onderhoud gebeurt in
LEES MEER
Het Autosport onderdeel van BasRoos is een logisch gevolg van de eigen autosport activiteiten. Autosport kan bedreven worden op het circuit, maar onder beperkende omstandigheden ook op de openbare weg. Hier spreken we
LEES MEER
Een schokdemper is een belangrijk onderdeel van je auto als je het over prestaties en wegligging hebt. Zowel voor straat-auto's als voor auto's die we op het circuit gebruiken geldt hetzelfde: als je de aandrijf-, stuur- en remkrachten
LEES MEER