TE KOOP

Op deze pagina worden (veelal gebruikte) onderdelen aangeboden of gevraagd voor BMW's van de type E30, E36 en E46.

Je kunt hier vinden: sport- of competitie motoren, nokkenassen, sport- en raceonderstellen, kooien, stoelen, gordels, differentieels enzovoort.

Aangeboden:

- Cilinderkoppen voor M20B25 motoren. De koppen zijn gewassen, afgeperst, gevlakt, kleppen en klepzittingen gefreesd en ingeschuurd. Opties: vergrote klepdiameter, aangepaste kanalen, nieuwe geleiders. Prijzen vanaf € 600,00.

- Cilinderkoppen voor M50B25 motoren. De koppen zijn gewassen, afgeperst, gevlakt, kleppen en klepzititngen gefreesd en ingeschuurd. Zowel voor vanos als niet vanos toepassingen. Opties: vergrote klepdiameter, aangepaste kanalen. Prijzen vanaf € 600,00.

- Cilinderkoppen voor M52/M54 motoren. Mail voor beschikbaarheid.

- Nokkenassen voor M20, M50, S50, M42 en M44. Mail voor beschikbaarheid.

- Differentieelen voor E30 en E36, maatwerk voor overbrenging en sperwerking. Reparatie van sperdifferentielen: lagers, sperplaten, drukstukken en keerringen.

- Sperklokken voor E46, 1-serie en nieuwe 3-series. Alleen nieuw, mail voor mogelijkheden.

- Motoronderdelen M20 , M50 en S50 (krukassen, zuigers, drijfstangen). Krukassen M20 voor 2,7 of 2,8 liter ombouw. Mail voor beschikbaarheid.

- set velgen BMW style 23, antraciet, 7,5 * 17, gepoedercoat, vraagprijs 200,00 / set.

- set velgen BMW style 23, zwart, 8 * 17, gepoedercoat, vraagprijs 200,00 / set.

Iedere auto heeft van tijd tot tijd onderhoud of service nodig. De nieuwere auto’s gaan over het algemeen naar de dealer, de overige auto’s naar de vakgarage in de buurt, voor sommige zaken naar de fastfitters of het onderhoud gebeurt in
LEES MEER
Het Autosport onderdeel van BasRoos is een logisch gevolg van de eigen autosport activiteiten. Autosport kan bedreven worden op het circuit, maar onder beperkende omstandigheden ook op de openbare weg. Hier spreken we
LEES MEER
Een schokdemper is een belangrijk onderdeel van je auto als je het over prestaties en wegligging hebt. Zowel voor straat-auto's als voor auto's die we op het circuit gebruiken geldt hetzelfde: als je de aandrijf-, stuur- en remkrachten
LEES MEER