OVER ONS

Bas Roos Autoservice & Autosport is een bedrijf dat zich concentreert op een specifiek stukje uit de autowereld: enthousiaste BMW en MINI rijders die iets meer verwachten van hun servicepunt. Wij onderhouden en bouwen auto's vanuit de gedachte dat je er plezier in moet hebben om met je auto te rijden en voor een bepaalde groep om er af en toe eens lekker mee te spelen.

Bij ons word je betrokken bij het onderhoud en de reparaties aan je auto. Voor de sportieve rijder bieden we ondersteuning met praktijkgerichte kennis, informatie en begeleiding. We overhandigen geen sleutel, nee, we geven uitleg over wat en waarom iets gebeurd is: helder, begrijpend en efficient.

Wij zijn betrokken, jij bent betrokken.

Autosport
Iedere auto heeft van tijd tot tijd onderhoud of service nodig. De nieuwere auto’s gaan over het algemeen naar de dealer, de overige auto’s naar de vakgarage in de buurt, voor sommige zaken naar de fastfitters of het onderhoud gebeurt in eigen beheer.
LEES MEER
Autodiagnose
Het Autosport onderdeel van BasRoos is een logisch gevolg van de eigen autosport activiteiten. Autosport kan bedreven worden op het circuit, maar onder beperkende omstandigheden ook op de openbare weg. Hier spreken we liever van Autosportief. Een coureur en sportieve rijder kenmerkt zich door zijn bewuste manier van autorijden, dus ook op de openbare weg.
LEES MEER
Autoservice
Een schokdemper is een belangrijk onderdeel van je auto als je het over prestaties en wegligging hebt. Zowel voor straat-auto's als voor auto's die we op het circuit gebruiken geldt hetzelfde: als je de aandrijf-, stuur- en remkrachten niet op de weg krijgt dan is je auto, zeker in lastige situaties, onbestuurbaar en dus onbeheersbaar. En kun je de prestaties van jouw auto niet op de weg overbrengen.
LEES MEER